Nalle i rymden—Policy för integritetsskydd

Din integritet är viktig för oss och därför har vi utformat en policy för integritetsskydd om hur vi samlar in, använder, lämnar ut, överför och arkiverar dina uppgifter. Läs igenom denna policy för att lära dig mer om hur vi använder dina uppgifter.

Vilka personuppgifter samlar appen Nalle i rymden in och hur kan vi komma att använda dem?

Vad är en personuppgift?
All slags information som direkt eller indirekt kan knytas till en fysisk person som är i livet. (Personuppgiftslagen 1998:204)

Vilka personuppgifter samlar vi in?
Vi samlar inte in personlig information om dig. Det innebär konkret att vi inte sparar information såsom ditt namn, adress, telefonnummer eller e-postadress. Du behöver inte logga in med användarnamn eller ange andra personuppgifter när du använder appen.

Hur använder vi dina personuppgifter?
Vi samlar inte in och använder oss inte av dina personuppgifter.

Vilka uppgifter som inte är personuppgifter samlar vi in?
Vi samlar inte några uppgifter om dig som användare eller dina bruksmönster.

Cookies och andra tekniker
Vi använder inte tekniker som cookies (små filer som lagras av din webbläsare), eller unika enhetsidentifierare för att anonymt identifiera din dator eller enhet så att vi kan leverera en bättre upplevelse. Vårt system sparar inte information om din webbläsare, operativsystem eller IP-adress.

Lämna ut personuppgifter till tredje part
Vi samlar inte in eller sparar någon personlig information och delar inte med oss av personuppgifter till andra företag.

Barn
Vi samlar medvetet inte in personuppgifter från barn eller vuxna. Om du tror att vi av misstag har samlat in sådan information, vänligen kontakta oss så att vi omgående kan få föräldrarnas medgivande eller ta bort informationen.

Platsbaserade tjänster
Vi använder inte eller hämtar ditt exakta geografiska läge.

Sidor och tjänster från tredjepart
Vi använder oss inte av tredjepartsannoner. Vi använder oss inte av ‘in-app purchases’, eller köp inuti appen.

Integritetsfrågor
Vänligen kontakta oss om du har frågor eller synpunkter på vår policy för integritetsfrågor eller databehandling.