Välkommen till Joystick-workshop nummer fyra den 21 januari

MEGAMAN-FLICKR-MELISSA-FLORES-CCBYNCND

Mega Man – Flickr user Melissa Flores CC:BY-NC-ND

Som vi tidigare har skrivit om samarbetar Malmö symfoniorkester med Joystick-publiken för att utveckla konsertformatet vidare. Den 21 januari är det dags för workshop 4, och såklart är du välkommen att delta även om du missade workshop 1-3.

Joystick är ett konsertformat med fokus på datorspelsmusik, och under hösten 2013 och våren 2014 jobbar vi vidare med att utveckla formatet med teman som rör, till exempel, medskapande och att låta konserten flyta ut i stadsrummet. Under workshop 1 framkom det mängder av idéer (läs om dem här), under workshop 2 fokuserade vi på 8-bitskulturen (läs om detta här), och på workshop 3 (läs mer här) valde vi bland de idéer som kommit fram inom kommunikation, visuellt medskapande, respektive musikaliskt medskapande.

Läs mer om vad vi ska hitta på (och glöm inte att anmäla dig) här.

Välkommen!

OBS! Under taggen Joystick hittar du allt vi skrivit om Joystick.