MSO bjuder in publiken att önska låtar till #joystick6

METROID-FLICKR-KMERON-CCBYNCND

Samus i Metroid – Kmeron CC:BY-NC-ND

Nu bjuds publiken in att ge förslag på retrolåtar som skulle kunna framföras på spelmusikkonserten Joystick i maj 2014. Blir det mest Nintendo och Sega, eller bubblar det till med Commodore 64- eller Amiga-spel?

Årets Joystickkonsert är indelad i två akter där den första helt vigs åt spelmusik från spel som är släppta innan 1995. Alltså retro. På Joystick-bloggen kan vem som helst önska vilka låtar man helst vill höra, gärna med en motivering varför. Efter en tid kommer önskelådan att stängas, producenterna gör ett urval baserat på lämplighet och rättighetsfrågor, och därefter tar publiken vid och röstar fram de låtar de allra mest vill höra.

Önska en låt nu på Joystick-bloggen!

Läs mer om projektets arbete med Joystick.