Följ förberedelserna inför Joystick!

Under hösten har Malmö symfoniorkester jobbat med spelföreningen Terebi Ge-mu för att vidareutveckla konsertformatet Joystick. En av vårens satsningar är Joystick-bloggen där redaktör Alexander Cederholm guidar besökaren genom spelmusikens värld.

Alex skriver:

Se mig lite som er man på insidan. Bortsett från uppdateringar om konsertens innehåll tänker jag intervjua folket som kommer leverera Joystick 6.0 till er. Detta tänker jag varva med egna reflektioner, gästkrönikor, omröstningar samt information och tankar om musiken som adderas till programmet med vad tiden lider.

Joystick-bloggen skall dock inte vara en enkelriktad gata utan jag vill uppmuntra konversation. jag vill ha det folkligt! Jag vill höra era tankar om allt möjligt runt musik i spel. För precis som mig har du säkert många intressanta åsikter. Till viss del vill jag att du hjälper mig utforma bloggens innehåll så jag kan skriva om det du finner intressant.

Tillsammans tycker vi till om det växande programmet, tillsammans röstar vi fram den bästa Joystick-låten genom tiderna och tillsammans sprider vi kärleken och passionen vi hyser för spelmusiken.

Läs mer på joystick.mso.se