Välkommen till Joystick-workshop nummer tre den 19 november

8-bitsspelet “Devil World”, fotograferat på Terebi Ge-Mu – CC:BY Medea

Som vi tidigare har skrivit om samarbetar Malmö symfoniorkester med Joystick-publiken för att utveckla konsertformatet vidare. Den 19 november är det dags för workshop 3, och såklart är du välkommen att delta även om du missade workshop 1 och 2.

Joystick är ett konsertformat med fokus på datorspelsmusik, och under hösten jobbar vi vidare med att utveckla formatet med teman som rör, till exempel, medskapande och att låta konserten flyta ut i stadsrummet. Under workshop 1 framkom det mängder av idéer (läs om dem här), under workshop 2 fokuserade vi på 8-bitskulturen (läs om detta här), och på workshop 3 är tanken att vi går in i “skarpt läge” och jobbar med kommunikation, visuellt medskapande, respektive musikaliskt medskapande..

Läs mer om vad vi ska hitta på (och glöm inte att anmäla dig) här.

Välkommen!

OBS! Under taggen Joystick hittar du allt vi skrivit om Joystick.