Välkommen till Joystick-workshop nummer två den 15 oktober

Bilder från Joystick Workshop 1 – CC:BY Medea

Bilder från den första workshopen vi höll hos Terebi Ge-Mu (CC:BY Medea)

Under hösten samarbetar Malmö symfoniorkester med Joystick-publiken för att utveckla konsertformatet vidare. Den 15 oktober är det dags för workshop 2, och såklart är du välkommen att delta även om du missade workshop 1.

Joystick är ett konsertformat med fokus på datorspelsmusik, och under hösten jobbar vi vidare med att utveckla formatet med teman som rör, till exempel, medskapande och att låta konserten flyta ut i stadsrummet. Under workshop 1 framkom det mängder av idéer (läs om dem här) och nästa gång vi ses är tanken att vi ska utveckla dessa idéer vidare.

Läs mer om vad vi ska hitta på (och glöm inte att anmäla dig) här.

Välkommen!

OBS! Under taggen Joystick hittar du allt vi skrivit om Joystick.