Publiken bestämmer takten: The Mood of The Conference (video)

Under media- och teknikkonferensen The Conference framförde en grupp slagverkare från Malmö symfoniorkester och Kapellet vid Det Kongelige Teater en konsert som konferensdeltagarna hade stort inflytande över. Nu kan du återuppleva det med rörliga bilder!

In Case of Emotions är ett så kallat “mood capturing system” som utvecklats inom ramen för Interregprojektet Musikalsk Oplevelsesdesign. På årets The Conference kunde konferensdeltagarna via en webbsida välja en av tre färger som bäst representerar den enskilda individens sinnesstämning just då. Senare under dagen tolkades de samlade färgvalen av tre slagverkare.

Se den inbäddade videon nedan, eller här på YouTube.

Hållpunkter i videon

00:00 Så här fungerar systemet

00:56 Slagverkarna förbereder sig

02:05 Konserten pågår

03:30 Intervjuer med konferensdeltagare

04:25 Intervju med slagverkare

Läs mer om när In Case of Emotions genomfördes på Det Kongelige Teater och lyssna på denna intervju i Danmarks Radios P2 Puls.